Русите велат дека Навални ја добивал потребната медицинска нега, опозиционерот најави штрајк со глад

Затворските служно во Казнено поправниот дом во регионот Владимир, ги негираат објавите на рускиот блогер и опозиционер, Алексеј Навални, дека не добива адекватна медицинска нега. Тие велат дека Навални ја добива неопходната медицинска нега во рамки со неговата медицинска состојба. „Затвореникот Навални ја добива неопходната медицинска помош во согласност со неговата моментална дијагноза“, е наведено … Continue reading Русите велат дека Навални ја добивал потребната медицинска нега, опозиционерот најави штрајк со глад

Текстот Русите велат дека Навални ја добивал потребната медицинска нега, опозиционерот најави штрајк со глад е превземен од Reporter.mk.