Тестовите за коронавирусот се целосно промашување заради долгото чекање на резултатите

Долгото чекање на резултатите на повеќето тестирања на коронавирусот во САД се целосно бесмислени и промашени, изјавил Бил Гејтс за CNBC. Повеќето тестови се потполно бесмислени, затоа што луѓето мораат долго време да чекаат на резултатите, истакнал американскиот милијардер и филантроп. На повеќето резултати се чека подолго од 48 часа, а таквото тестирање е целосно … Continue reading Тестовите за коронавирусот се целосно промашување заради долгото чекање на резултатите

Текстот Тестовите за коронавирусот се целосно промашување заради долгото чекање на резултатите е превземен од Reporter.mk.