(Видео) Гласови пристигнувале во камиони, а вмешани биле и странски пари, адвокатите на Трамп со докази за изборната кражба

Тимот на адвокати на актуелниот американски претседател Доналд Трамп на вчерашната конференција обелоденија докази за изборната кражба која ја направиле демократите на изминатите избори, пишува српски Курир. Трамп претходно изјави дека е ограбен на изборите во Детроит, и дека негоиот тим на адвокати поднеле тужба. Во обраќањето на адвокатот Руди Џулијани, поранешниот градоначалник на Њујорк, … Continue reading (Видео) Гласови пристигнувале во камиони, а вмешани биле и странски пари, адвокатите на Трамп со докази за изборната кражба

Текстот (Видео) Гласови пристигнувале во камиони, а вмешани биле и странски пари, адвокатите на Трамп со докази за изборната кражба е превземен од Reporter.mk.