(Видео) Гробишта во Италија каде скришум се погребувале фетуси

Гробиштата „Прима Порта“ е место каде се погребани детски фетуси, по абортуси направени на жени кои не сакале да се породат, а на секој од крстовите е напишано името на жената која намерно ја прекинала бременоста. До неодамна никој не знаел за постоењето на ова место, а жените кои абортирале, сега велат деак не дале … Continue reading (Видео) Гробишта во Италија каде скришум се погребувале фетуси

Текстот (Видео) Гробишта во Италија каде скришум се погребувале фетуси е превземен од Reporter.mk.