(Видео) „Луѓе, па јас за ништо не одлучувам“ – Лукашенко објави снимка од Светлана Тихановска во која признава дека работи за западните земји

Претседателот на Белорусија, Александар Лукашенко, објави снимен разговор меѓу опозиционерите, во кој нивниот предводник Светлана Тихановска, јасно им дава до знаење на нејзините поддржувачи дека таа не е личноста која одлучува за тоа што треба да работат. Лукашенко соопшти дека специјалните служби го пресретнале разговорот на белорускиот опозиционер, кој во моментов се наоѓа надвор од … Continue reading (Видео) „Луѓе, па јас за ништо не одлучувам“ – Лукашенко објави снимка од Светлана Тихановска во која признава дека работи за западните земји

Текстот (Видео) „Луѓе, па јас за ништо не одлучувам“ – Лукашенко објави снимка од Светлана Тихановска во која признава дека работи за западните земји е превземен од Reporter.mk.