(Видео) Милошевиќ ги добива потребните лекови пред да биде испорачан во ХАГ

На социјалните мрежи се појави видео од поранешниот српски претседател Слободан Милошевиќ како разговара со војник и пуши цигара. Ова видео се смета за последно направено, пред неговото испорачување во ХАГ. На видеото Милошевиќ е облечен во костум и бела кошула. Милошевиќ со хеликоптер од Белград бил транспортиран до американската база „Игл“, (Орел), каде чекал … Continue reading (Видео) Милошевиќ ги добива потребните лекови пред да биде испорачан во ХАГ

Текстот (Видео) Милошевиќ ги добива потребните лекови пред да биде испорачан во ХАГ е превземен од Reporter.mk.