(Видео) Откриен тајниот бункер во Аргентина, каде Хитлер планирал да се сокрие

Поранешниот американски специјалист Тим Кенеди и ветеранот на ЦИА Боб Бер, изјавиле дека во Аргентина било откриено засолништето кое наводно било изградено за раководството на Третиот Рајх, пренесува британскиот весник „Експрес“. Кенеди и Бер сметаат дека токму ова место било изградено специјално за Хитлер, кој во случај да ја изгуби војната, планирал да избега од … Continue reading (Видео) Откриен тајниот бункер во Аргентина, каде Хитлер планирал да се сокрие

Текстот (Видео) Откриен тајниот бункер во Аргентина, каде Хитлер планирал да се сокрие е превземен од Reporter.mk.