(Видео) Поранешен американски сенатор тврди дека Путин испратил НЛО за да ги уништи американските воени бродови

Поранешниот американски сенатор Хери Рид, тврди дека рускиот претседател Владимир Путин, е човекот кој ги испратил мистериозните летачки објекти, кои морнарицата ги снимила во 2019 година. „Таквите летала имаа за цел да ги уништат американските воени бродови“, смета Рид и ги повикал американските власти да воспостават некаква трајна НЛО програма. За потсетување, во 2019 година, … Continue reading (Видео) Поранешен американски сенатор тврди дека Путин испратил НЛО за да ги уништи американските воени бродови

Текстот (Видео) Поранешен американски сенатор тврди дека Путин испратил НЛО за да ги уништи американските воени бродови е превземен од Reporter.mk.