(Видео) Сопругата на Ел Чапо е уапсена во Вашингтон, продавала дрога низ САД

Сопругата на мексиканскиот нарко-шеф, Хоакин Гузман, познат како Ел Чапо, Ема Коронел Аиспуро, е уапсена на меѓународниот аеродром во Вашингтон. Обвинителството ја има обвинето дека е вмешана во мрежата на растурање дрога, пренесоа синоќа американските власти. Ема, која има американско и мексиканско државјанство, треба денес да излезе пред сојузен судија. Обвинета е дека учествувала во … Continue reading (Видео) Сопругата на Ел Чапо е уапсена во Вашингтон, продавала дрога низ САД

Текстот (Видео) Сопругата на Ел Чапо е уапсена во Вашингтон, продавала дрога низ САД е превземен од Reporter.mk.