Владмир Путин имал рак и Паркинсонова болест, рускиот претседател бил двапати итно опериран

Рускиот претседател Владимир Путин има и рак и симптоми на Паркинсонова болест, пренесува српски Курир, која пак се повикува на британските медиуми, кои дознаваат од извесни политички аналитичари. На почетокот на овој месец, рускиот научник и историчар Валериј Словеј, тврдел дека претседателот Путин бил сериозно болен и дека поради рак, бил итно опериран во февруари. … Continue reading Владмир Путин имал рак и Паркинсонова болест, рускиот претседател бил двапати итно опериран

Текстот Владмир Путин имал рак и Паркинсонова болест, рускиот претседател бил двапати итно опериран е превземен од Reporter.mk.