Во „Господар на прстените“ се крие тајната за крајот на коронакризата

Лудвиг Гарц човекот познат по смелите тврдења, дека текот на светската историја е кодиран во книгата „Господар на прстените“, сега вели дека одговорот за корона кризата и како истата ќе заврши се крие токму во овој филм. Во едно од своите интервјуа, тој објаснува дека книгата „Господар на прстените“, ја прикажува кризата со короната и … Continue reading Во „Господар на прстените“ се крие тајната за крајот на коронакризата

Текстот Во „Господар на прстените“ се крие тајната за крајот на коронакризата е превземен од Reporter.mk.