Ако не го направите тоа сами, Microsoft AI насилно ќе го надгради вашиот Windows

Microsoft користи вештачка интелигенција за да го ажурира својот оперативен систем. Microsoft автоматски ќе ги ажурира уредите со Windows 11 до најновата верзија на оперативниот систем 23H2, а за ова…

Текстот Ако не го направите тоа сами, Microsoft AI насилно ќе го надгради вашиот Windows е превземен од USB.mk.