Американска компанија стави снајперска пушка на робот, експертите ужаснати

Компанијата Ghost Robotics, специјализирана за воени роботи, произведе робот на кој постави снајперска пушка. „Ние ги одржуваме САД и нашите сојузнички специјални сили опремени со најновите иновации“, објави Ghost Robotics…

Текстот Американска компанија стави снајперска пушка на робот, експертите ужаснати е превземен од USB.mk.