Американски нобеловец: Најлошото од коронавирусот ќе помине побрзо отколку што се мисли

Нобеловецот и биофизичар од Стенфорд, Мајкл Левит, почнал со анализирање на бројни случаи на коронавирус во јануари и правилно предвидел дека Кина ќе излезе од најлошата фаза на епидемијата многу…

Текстот Американски нобеловец: Најлошото од коронавирусот ќе помине побрзо отколку што се мисли е превземен од USB.mk.