Apple и се заканува на конкуренцијата – ја подготвува својата вештачка интелигенција

Apple работи на нови алатки и услуги кои користат генеративна вештачка интелигенција (AI) за да се натпреваруваат со OpenAI и други. Сега се чини дека Apple конечно планира да се…

Текстот Apple и се заканува на конкуренцијата – ја подготвува својата вештачка интелигенција е превземен од USB.mk.