Астронаут на НАСА се врати на Земјата откога го собори рекордот, без претходен план за тоа

Астронаутот на НАСА, Франциско Рубио, конечно, се врати на Земјата чувствувајќи ја гравитацијата на планетата првпат по повеќе од една година. Рубио и неговите двајца руски колеги, астронаутите Сергеј Прокопјев…

Текстот Астронаут на НАСА се врати на Земјата откога го собори рекордот, без претходен план за тоа е превземен од USB.mk.