Астронаут помислил дека забележал НЛО, го „измамил“ руски колега

Астронаутот Тим Пик откри анегдота од Меѓународната вселенска станица, кога ги предупредил колегите дека забележал потенцијален неидентификуван летечки објект, а реалноста била многу поинаква. 48-годишниот Пик, астронаут на Европската вселенска…

Текстот Астронаут помислил дека забележал НЛО, го „измамил“ руски колега е превземен од USB.mk.