Астронаут сними поглед на Земјата од капсулата на SpaceX во вселената (ВИДЕО)

Астронаутот на NASA, Виктор Гловер, еден од четворицата кои се наоѓаат во капсулата на SpaceX, Crew Dragon објави видео снимка од импресивниот поглед на Земјата од вселената. Ова е прв пат…

Текстот Астронаут сними поглед на Земјата од капсулата на SpaceX во вселената (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.