Бидете внимателни: AI може лесно и прецизно да ги научи вашите онлајн лозинки

Истражувачите кои тренираат вештачка интелигенција најдоа друг начин да ја применат. Досега, хакерите и сајбер-криминалците користеа бројни методи за да украдат лозинки и да упаднат во кориснички сметки. Експертите за…

Текстот Бидете внимателни: AI може лесно и прецизно да ги научи вашите онлајн лозинки е превземен од USB.mk.