Биткоинот падна на десетдневниот минимум, повлече и други крипто валути

Биткоинот денеска падна на најниско ниво во последните 10 дена, поради распродажбата што се прошири на други помали дигитални монети. Биткоинот, најголемата крипто валута во светот, падна за дури 13…

Текстот Биткоинот падна на десетдневниот минимум, повлече и други крипто валути е превземен од USB.mk.