Бизарна анкета за веста за смртта на девојка, Мајкрософт мораше да се извини

Мајкрософт ги прекина сите вести генерирани од вештачката интелигенција и започна истрага по бизарната анкета за нивната вештачка интелигенција веднаш до веста за смртта на една девојка. На платформата Мајкрософт…

Текстот Бизарна анкета за веста за смртта на девојка, Мајкрософт мораше да се извини е превземен од USB.mk.