Благодарение на оваа технологија, аквапланингот станува минато! (ВИДЕО)

Според статистичките податоци, аквапланингот предизвикува десетици илјади сообраќајни несреќи годишно, честопати со човечки жртви Добро познатата дизајнерска куќа Italdesign, која минатата година ја лансираше својата најнова доработка, Nissan GT-R 50…

Текстот Благодарение на оваа технологија, аквапланингот станува минато! (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.