BMW престана да го произведува електричниот модел i3, продадени 250.000 примероци

BMW го испрати во „пензија“ електричниот модел i3, а последните десет примероци се кријат зад името HomeRun Edition. BMW подготви две двобојни опции за каросеријата за i3 HomeRun Edition. Има…

Текстот BMW престана да го произведува електричниот модел i3, продадени 250.000 примероци е превземен од USB.mk.