BMW произведува автономни роботи со батеријата на моделот i3

BMW Group ја претстави својата нова филијала под името IDEALworks, а нејзината мисија е да стане снабдувач на автономни роботи. Роботите на BMW ги напојува батерија која е преземена од…

Текстот BMW произведува автономни роботи со батеријата на моделот i3 е превземен од USB.mk.