Brabus ги претстави првите креации на тема новата C-Class

Во познатата германска тјунинг компанија, за доработка на основата користеле Mercedes-Benz C300 4Matic и турбодизелот C300d во попрактично вагонско пакување. Додека светот чека одделот на Mercedes AMG да ја претстави…

Текстот Brabus ги претстави првите креации на тема новата C-Class е превземен од USB.mk.