Brave доби појачување, дали сте го пробале?

Пред три месеци, некои корисници на прелистувачот Brave имаа можност предвреме да го разгледаат новиот асистент со вештачка интелигенција наречен Лео. Лео е веќе достапен за сите. Најважната карактеристика што…

Текстот Brave доби појачување, дали сте го пробале? е превземен од USB.mk.