ChatGPT бележи пад на приходите за прв пат

OpenAI има предвидено приходи од 200 милиони долари оваа година. ChatGPT, неверојатно популарниот четбот на OpenAI, лансиран во ноември минатата година, забележа месечен пад на посетителите и сообраќајот на неговата…

Текстот ChatGPT бележи пад на приходите за прв пат е превземен од USB.mk.