ChatGPT доаѓа и кај автомобилите

Ќе помине уште извесно време пред автономните автомобили да не возат сами до работа, но се чини дека ќе можеме да разговараме со нив додека возиме. General Motors ја потврди…

Текстот ChatGPT доаѓа и кај автомобилите е превземен од USB.mk.