ChatGPT доаѓа на Android

Пристигнуваат добри вести за корисниците на Android – ChatGPT за Android ќе започне следната недела. Веста беше објавена на Твитер, а апликацијата е веќе наведена на Google Play Store. Апликацијата…

Текстот ChatGPT доаѓа на Android е превземен од USB.mk.