ChatGPT добива анонимен режим на работа што не ја зачувува историјата на разговори на корисникот

„Ние ќе се движиме се повеќе и повеќе во насока на приоритизирање на приватноста на корисниците со цел да ги направиме моделите супер усогласени: да го прават она што сакате…

Текстот ChatGPT добива анонимен режим на работа што не ја зачувува историјата на разговори на корисникот е превземен од USB.mk.