ChatGPT достапен за корисниците на iPhone; Андроид верзијата во подготовка

Ботот со вештачка интелигенција ChatGPT, кој има способност да одржува разговор налик на човек, стана достапен за преземање во продавницата за апликации на Apple. По нејзиното првично објавување во американската…

Текстот ChatGPT достапен за корисниците на iPhone; Андроид верзијата во подготовка е превземен од USB.mk.