ChatGPT испраќа вознемирувачки пораки до корисниците

ChatGPT има проблеми во работењето, што се рефлектира со испраќање чудни пораки до корисниците. Во последните часови, овој четбот одговара на прашањата на некои корисници со долги и бесмислени пораки,…

Текстот ChatGPT испраќа вознемирувачки пораки до корисниците е превземен од USB.mk.