ChatGPT сега ќе запомни кои сте и што сакате

Популарниот четбот во својата најнова бета верзија носи неколку нови функции кои ја прават услугата попаметна. Еден од клучните принципи на овој прв бран чет-ботови со вештачка интелигенција е дека…

Текстот ChatGPT сега ќе запомни кои сте и што сакате е превземен од USB.mk.