ChatGPT сега може да пребарува на интернет

Chatbot ChatGPT, кој се напојува со вештачка интелигенција, сега може да пребарува и на Интернет – во одредени ситуации. ChatGPT на компанијата OpenAI е чет-бот чија популарност постојано расте. Сепак,…

Текстот ChatGPT сега може да пребарува на интернет е превземен од USB.mk.