ChatGPT за Mac достапен за секого

OpenAI овозможи апликацијата ChatGPT сега да биде достапна за сите корисници на платформата macOS. Во текот на изминатиот месец, OpenAI постепено ја промовираше својата апликација ChatGPT за корисници на Mac…

Текстот ChatGPT за Mac достапен за секого е превземен од USB.mk.