Чет-бот со вештачка интелигенција надвор од контрола: пцуе и ја критикува својата компанија

Корисник кој барал информации за својот пакет бил шокиран кога четботот излегол од контрола. Вештачката интелигенција, или чет-ботови базирани на вештачка интелигенција, се повеќе се користат како поддршка за клиентите….

Текстот Чет-бот со вештачка интелигенција надвор од контрола: пцуе и ја критикува својата компанија е превземен од USB.mk.