Четботот Bard требаше да се појави во ЕУ, но еве зошто Google се предомисли

Конкуренцијата на пазарот на вештачка интелигенција се вжештува, а од март Google го има својот чет-бот Bard на ова поле, кој е достапен во 180 земји. Сепак, Bard не е…

Текстот Четботот Bard требаше да се појави во ЕУ, но еве зошто Google се предомисли е превземен од USB.mk.