Дали е ова доказ дека ќе можеме да живееме на Марс? (ВИДЕО)

Европската вселенска агенција објави спектакуларна снимка од кратерот на Марс кој би можел да овозможи населување на луѓе и да биде извор на вода за човечката колонија, ако таа некогаш…

Текстот Дали е ова доказ дека ќе можеме да живееме на Марс? (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.