Дали постои Австралија? Зависи кого прашуваш

И покрај сите докази, Австралија не постои – барем тоа е информацијата што можевте да ја добиете неодамна од популарен чет-бот. Тоа е Microsoft Bing, а некои корисници неодамна напишаа…

Текстот Дали постои Австралија? Зависи кого прашуваш е превземен од USB.mk.