Дали вашите објави на Facebook и Instagram се јавни? Можеби Meta ги користела без да знаете

Оваа недела Марк Цукерберг ги претстави новите алатки на Meta базирани на вештачка интелигенција, а некои од нив наскоро ќе бидат достапни за корисниците на социјалните мрежи на Meta. Корисниците…

Текстот Дали вашите објави на Facebook и Instagram се јавни? Можеби Meta ги користела без да знаете е превземен од USB.mk.