Дали знаете за проектот Титан? Apple ќе ве изненади, тукушто го оживеа

Проектот Титан, кој се однесува на производство на електричен автомобил, компанијата Apple го лансираше пред 9 години. Сега, тие имаат нови прогнози за тоа кога ова може да се оствари….

Текстот Дали знаете за проектот Титан? Apple ќе ве изненади, тукушто го оживеа е превземен од USB.mk.