Дигиталниот клуч на Apple наскоро достапен за повеќе модели на автомобили

Функцијата дигитален клуч за автомобил на Apple наскоро би можела да биде корисна за отклучување на неколку модели на BMW Според извештајот на Bloomberg, Hyundai и неговиот бренд Genesis до…

Текстот Дигиталниот клуч на Apple наскоро достапен за повеќе модели на автомобили е превземен од USB.mk.