Доаѓа новото Peugeot

Peugeot со затемнета тизер слика потврди дека наскоро ќе претстави нова, трета генерација на моделот 408 во Кина. Поточно, повторно се работи за седан верзија на 308, сега секако базирана…

Текстот Доаѓа новото Peugeot е превземен од USB.mk.