ЕЦДЦ: Европа мора да се подготви за втор бран на вирусот

Европа мора да се подготви за вториот бран на новиот коронавирус, предупреди директорката на Европскиот центар за превенција и контрола на болести (ЕЦДЦ), Андреа Амон во време кога голем број…

Текстот ЕЦДЦ: Европа мора да се подготви за втор бран на вирусот е превземен од USB.mk.