Еден автомобил уште во 1986 година имал екран на допир (ВИДЕО)

Времето кога се дискутираше за автомобилите во однос на дизајнот и перформансите е одамна изминато. Сега некои други работи се поважни, особено карактеристиките на инфо-забавниот систем. Внатрешноста на автомобилот кај…

Текстот Еден автомобил уште во 1986 година имал екран на допир (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.