Египет со реакција на изјавата на Маск дека вонземјани ги изградиле пирамидите

Египет го покани милијардерот Елон Маск да ја посети таа земја и за себе да види дека славните пирамиди не се градени од вонземјани. Сопственикот на Tesla и SpaceX претходно…

Текстот Египет со реакција на изјавата на Маск дека вонземјани ги изградиле пирамидите е превземен од USB.mk.