Експерт открива како во Русија се лечат заразените со коронавирус

Руската вакцина против Ковид-19 ќе биде регистрирана на 12. август. „Да се олесни состојбата кај пациентите кои што се заболени од коронавирусот моментално е возможно со помош на антитела, внесени…

Текстот Експерт открива како во Русија се лечат заразените со коронавирус е превземен од USB.mk.