Експлодираше прототип на вселенско летало на SpaceX (ВИДЕО)

Од Space X сè уште официјално не се огласија за тоа што точно се случило, но видеото кажува многу. Експлодираше прототип на вселенското летало SN4 на компанијата SpaceX, чиј сопственик е…

Текстот Експлодираше прототип на вселенско летало на SpaceX (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.