Електробус кој на патниците им обезбедува социјална дистанца

Додека Ковид-19 сее хаос во јавниот сообраќај ширум светот, руски претприемач предлага иновативно и еколошки чисто решение за „сообраќајната криза“. Денис Свердлов е Русин кој ја основа компанијата Arrival со…

Текстот Електробус кој на патниците им обезбедува социјална дистанца е превземен од USB.mk.