Елон Маск е за заљубен – во Cybertruck: „Да бидам целосно искрен…“

Она што го мисли Елон Маск, обично први го дознаваат корисниците на Twitter. Откри и што мисли за Cybertruck и веројатно изненади многумина. Cybertruck нема да го смени дизајнот, без…

Текстот Елон Маск е за заљубен – во Cybertruck: „Да бидам целосно искрен…“ е превземен од USB.mk.